De retraites zullen wegens de Corona maatregelen in aangepaste vorm doorgang vinden. Om de 1,5 m afstand tijdens de lessen en het eten te kunnen waarborgen kunnen er slechts zes personen deelnemen. Je hebt een eigen eenpersoonskamer met wastafel dus je hoeft niet perse gebruik te maken van de douches. 

Data
De weekenden zijn van vrijdag 17:30 tot zondag 14:30. 
De weekenden die ingepland staan, zijn:

23 - 27 augustus, midweek retraite = VOL!
17, 18 en 19 september = VOL!
15, 16 en 17 oktober
12, 13 en 14 november

Zoals je ziet is er dit jaar ook een midweek retraite. Ook aan de duinrand in Egmond maar niet in het klooster. We gaan naar retraitecentrum De Cynham. Kosten zijn 369,- voor verblijf in een 1-persoonskamer. Programma beschikbaar op aanvraag.

Kosten weekenden **tijdelijk verhoogd**
Zolang de 1,5 m afstand norm geldt i.v.m. Corona, kunnen maximaal 6 personen meedoen ipv 10.  Ik verhoog de prijs van het weekend daarom tijdelijk met 50 euro tot 295 euro. Je krijgt wel extra waarde voor dat geld: mensen vragen na de retraite vaak om de mantra's of video's van de oefeningen. Na afloop van de retraite krijg je nu een heel lespakket en mantra's er bij.

Inbegrepen zijn verder alle lessen, maaltijden en verblijf in een eenpersoonskamer. Als je gebruik wilt maken van beddengoed en handdoeken van het klooster kan dat voor 10 euro extra.

Betalingen en corona-garantie
De aanbetaling om je van deelname te verzekeren is 170  euro. Bij eventuele afmelding tot 3 maanden voor de retraite krijg je hiervan 140 euro retour.  Het resterende bedrag van 125 euro ontvang ik graag uiterlijk 4 weken voor de retraite. Als de retraite niet door kan gaan wegens een lockdown, krijg je al je geld retour. Zeg je zelf vlak van tevoren af of kan je niet mee omdat je verkouden bent, dan ben je nu wegens Corona slechts 60 euro onkosten kwijt, de rest krijg je retour.

Adres Klooster
Monasterium Sint Lioba Egmond
Herenweg 85
1935 AH Egmond-Binnen

Bereikbaarheid met OV
Vanaf NS station Castricum neem je bus 164 of neem buurtbus 408 vanaf station Heiloo, beiden gaan richting Egmond aan Zee. Het klooster ligt net na Egmond-Binnen en heeft een eigen bushalte.

Contactgegevens Docent
Ruby Halfschepel
ruby@lilacenter.nl
06 1888 6302

Opgeven
Via dit contactformulier.

Annuleren door docent
Het minimum aantal deelnemers is zes personen. Als dit aantal niet gehaald wordt, zal ik uiterlijk zes weken voor de retraite deze annuleren. De gehele aanbetaling krijg je dan weer op je rekening gestort. Ook als wegens een nieuwe lockdown de retraite niet door kan gaan.