De retraites zullen wegens de Corona maatregelen in aangepaste vorm doorgang vinden. Om de 1,5 m afstand tijdens de lessen te kunnen waarborgen kunnen er slechts zes personen deelnemen. Je hebt een eigen eenpersoonskamer met wastafel dus je hoeft niet perse gebruik te maken van de douches. Je deelt het toilet met 1 of 2 andere personen en deze wordt vaker schoongemaakt.

Data
De weekenden zijn van vrijdag 17:30 tot zondag 14:30. 
De weekenden die ingepland staan, zijn:
19, 20 en 21 februari 2021 - Vol!
12, 13 en 14 maart 2021 - Vol!

Voor sep & okt & nov heb ik ook weer weekenden geboekt in het klooster. Inschrijven kan vanaf begin januari.

Kosten **tijdelijk verhoogd**
Zolang de 1,5 m afstand norm geldt i.v.m. Corona, kunnen maximaal 6 personen meedoen ipv 10.  Ik verhoog de prijs van het weekend daarom tijdelijk met tot 295 euro. Je krijgt wel extra waarde voor dat geld: mensen vragen na de retraite vaak om de mantra's of video's van de oefeningen. Na afloop van de retraite krijg je nu een heel lespakket en mantra's er bij.

Inbegrepen zijn verder alle lessen, maaltijden en verblijf in een eenpersoonskamer. Als je gebruik wilt maken van beddengoed en handdoeken van het klooster kan dat voor 10 euro extra.

Betalingen
De aanbetaling om je van deelname te verzekeren is 175  euro. Bij eventuele afmelding tot 3 maanden voor de retraite krijg je hiervan 145 euro retour.  Het resterende bedrag van 120 euro ontvang ik graag uiterlijk 4 weken voor de retraite. Bij afmelding tot vlak voor de retraite ivm ziekte/verkoudheid, ben je nu wegens de Corona maatregelen slechts 60 euro onkosten kwijt, de rest krijg je retour.

Adres Klooster
Monasterium Sint Lioba Egmond
Herenweg 85
1935 AH Egmond-Binnen

Bereikbaarheid met OV
Vanaf NS station Castricum neem je bus 164 of neem buurtbus 408 vanaf station Heiloo, beiden gaan richting Egmond aan Zee. Het klooster ligt net na Egmond-Binnen en heeft een eigen bushalte.

Contactgegevens Docent
Ruby Halfschepel
ruby@lilacenter.nl
06 1888 6302

Opgeven
Via dit contactformulier.

Annuleren door docent
Het minimum aantal deelnemers is zes personen. Als dit aantal niet gehaald wordt, zal ik uiterlijk zes weken voor de retraite deze annuleren. De gehele aanbetaling krijg je dan weer op je rekening gestort. Ook als wegens een nieuwe lockdown de retraite niet door kan gaan.