Midweek yogaretraite = VOL

Heb je al eens een yogaweekend gedaan? Of een stilteweekend? Dan is dit een mooie vervolgstap. 

Van dinsdagochtend tot en met donderdagmiddag wordt er niet gesproken. Dat wil zeggen: er zijn wel lessen maar er is geen communicatie. De gedachten komen langzaam tot rust. Net als je emoties. Je lichaamsgevoel versterkt echter. En daardoor je wordt beleving intenser.


Wat maakt deze midweek uniek?
Je maakt kennis met YogAlign. Een yogavorm speciaal voor een mooie gezonde houding. Gedurende de week kom je steeds krachtiger rechtop staan. Ook de bewegingsvormen die we in de middag doen zullen nieuw voor je zijn. Al die nieuwe impulsen zullen je lichaam goed doen voelen.

En verder
Uiteraard is er ook aandacht voor de geest en het hart. Met de warme klanken van het harmonium wordt je hart geraakt. Door lekker mee te zingen met de mantra's ontstaat er ook veel rust en ruimte in het hoofd.

Er is niet een bepaald thema. Daardoor is er juist ruimte voor dat wat gezien wil worden. En dat is voor iedereen natuurlijk anders. Door er niet met anderen over te praten, kan je het zien zoals het is. Zonder verhalen. Zonder verklaringen. Puur ervaren van wat er opkomt. In de veiligheid van een groep. De meditaties helpen daarbij.

We maken optimaal gebruik van de mooie omgeving. Elke ochtend starten we met een wandeling. Door de stilte komt je ervaring van de natuur echt tot leven. Dat wat normaal leek, is ineens een wonder. 

Locatie
Voor deze midweek gaan we niet naar het klooster, maar heb ik voor iets meer comfort gekozen in retraitecentrum De Cynham. Het centrum heel mooi aan de duinrand in Egmond aan den Hoef.


Dagelijks programma
Op de hele dagen ziet het programma er als volgt uit:
07:30 - 08:30 Meditatiewandeling in de duinen
08:30 - 10:30 Ontbijt en rust
10:30 - 12:00 YogAlign voor een mooie houding
12:00 - 17:00 eigen tijd* inclusief lunch
17:00 - 18:00 Bewust bewegen
18:00 - 20:00 diner en rust
20:00 – 21:30 Meditatie en mantra zingen

*wandel door de duinen naar het strand, zie kaartje.

Info
Deze midweek is van maandag 23 augustus 14:00 t/m vrijdag 27 augustus 14:00.
Je hebt een kamer voor jezelf alleen en de groep is nooit groter dan tien personen. We eten vegetarisch en op aanvraag glutenvrij.

De kosten zijn 369 euro. Mocht je op het laatst niet mee kunnen omdat je Corona hebt, krijg je daarvan 309 euro retour. Als het vanwege maatregelen niet door kan gaan, krijg je uiteraard het gehele bedrag terug.

Klik op de knop hieronder om je op te geven.