Mantra zingen is voor mij een grote bron van vreugde. Het brengt me altijd weer waar ik wil zijn. In tijden dat ik ergens in vastzit, doorbreekt het de stagnatie en laat het de energie weer stromen. In tijden dat ik me afwezig voel, helpt het me terug naar hier en naar nu en heb ik weer het gevoel dat ik er echt ben. In tijden van grote drukte in het denken, helpt het me naar de stilte.

Ik heb altijd mantra's gezongen voor mijn kinderen, van de wieg tot nu soms nog als ze niet in slaap kunnen vallen. Nu is mijn jongste zoon, die al van zingen hield, ook harmonium aan het leren spelen. Wat een lol hebben we samen als er iets 'fout' gaat. 

Uiteraard speel en zing ik ook mantra's tijdens de yogaretraites en de wekelijkse yogalessen. Hoe vaak me al niet gevraagd is of ik ze op wil nemen! Maar er was Corona voor nodig om me eindelijk eens te verdiepen in hoe ik ze enigszins oké kon opnemen. Het zijn niet mijn originele nummers... Ik ga er om die reden geen geld voor vragen. Je kan ze hieronder downloaden. Mocht je een gift willen doen, dan mag dat uiteraard wel. In de footer staat mijn IBAN.